M33+ kvapky mäta sú určené na vybudovanie a udržanie bakteriálnej rovnováhy pomocou 34 rôznych bakteriálnych kmeňov pre ústnu sliznicu a črevo
+ Šetrne fermentovaný enzýmový prípravok na prirodzenú podporu mikrobiónu
+ 34 kmeňov laktobacilov a bifidobakérií neobsahujúcich GMO
+ Obsahuje fermentované mikroorganizmy, ako aj probiotické baktérie, vitamíny, bioaktívne rastlinné látky, enzýmy a antioxidanty na prirodzené posilnenie imunitného systému
+ Roztok obsahuje starostlivo vybrané stabilné mikroorganizmy, tak že sa môže po otvorení používať bez chladenia pri izbovej teplote až 6 týždňov
+ Mikroorganizmy sa vedia aktívne chrániť pred žalúdočnou kyselinou
+ Bio, vegánske, bez laktózy, bez lepku a bez GMO
+ Neobsahuje konzervačné látky a žiadne syntetické príchute, neobsahuje ocot
+ Certifikovaný výrobca (vrátane hygieny, laboratórneho testovania kvality)
Použitie a dávkovanie: 6 kvapiek. Môže sa aplikovať aj do nosa.
Skladovanie: Udržujte v suchu, chrániť pred svetlom a mimo dosahu malých detí. Spotrebujte do 6 týždňov po otvorení.
Ako pôsobí M33+ kvapky mäta?
Baktérie kolonizujú sliznice horných dýchacích ciest a pomáhajú vytvoriť a udržiavať zdravú bakteriálnu rovnováhu. Roztok obsahuje starostlivo vybrané, zosúladené, živé kmene bez GMO. Ako špeciálne fermentovaný nesterilizovaný produkt ponúka ako doplnok výživy okrem množstva podporných baktérií, aj ďalšie základné enzýmy, bioaktívne rastlinné látky, antioxidanty a vitamíny.
Zloženie: voda, druhy cukru* (druhy cukru sú spotrebúvané mikroorganizmami počas fermentačného procesu a premieňajú sa na kyselinu mliečnu), mäta pieporná*, múka z hroznových jadierok (OPC)*, Ling Zhi (Reishi)*, fermentačné mikroorganizmy, probiotické mikroorganizmy. Ultra jemne filtrované.
*Z kontrolovaného organického pestovania.
Obsiahnuté mikroorganizmy: Bacillus subtilis, Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lact. acidophilus, Lact. amylolyticus, Lact. amylovorus, Lactobacillus bulgaricus, Lact. casei 01, Lact. casei 02, Lact. casei 03, Lact. crispatus, Lact. delbrueckii, Lact. farraginis, Lact. fermentum, Lactobacillus gasseri, Lact. helveticus, Lact. johnsonii, Lact. paracasei, Lact. parafarraginis, Lact. plantarum, Lact. reuteri, Lact. rhamnosus, Lact. salivarius, Lact. zeae, Lact. diacetylactis, Lact. lactis, Rhodopseudomonas palustris, Saccharomyces cerevisiae, Streptococcus thermophilus.
Nutričné hodnoty na: |
100 ml |
1 ml |
Energetická hodnota |
25 kJ / 6 kcal |
0,3 kJ / 0,1 kcal |
Bielkoviny |
0,0 g |
0,0 g |
Sacharidy |
1,50 g |
0,02 g |
- z toho cukor |
0,84 g |
0,01 g |
Vláknina |
<0,70 g |
<0,01 g |
Tuky |
0,0 g |
0,0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny |
0,0 g |
0,0 g |
Soľ |
0,0 g |
0,0 g |
Bakteriálne kultúry / denná dávka
minimálne obsahuje 1 x 10 ^ 6 CFU **; baktérie / 1 ml
Reishi / Ling Zhi 0,3 mg
Múka z hroznových jadier 0,3 mg (obsahuje OPC.)
** CFU: Jednotky tvoriace kolónie
Obsah balenia: 50 ml
Na čo potrebujeme baktérie v tele a na tele?
Baktérie sú na celom svete, v nás, na našom tele a okolo nás. Tvoria, podporujú a udržiavajú život. Všetko organické pozostáva z nespočetných mikroorganizmov, ktorých úlohou je zachovať život. Ak dôjde k narušeniu rozmanitosti a rovnováhy, patogény, takzvané zlé baktérie začnú prevládať a podporujú rozklad. Aby sme udržali náš mikrobióm zdravý, je dôležité udržiavať rovnováhu. A najlepšie prirodzene.
Čo dokáže M33+ na slizniciach?
Zdravá bakteriálne osídlenie na slizniciach znižuje prienik škodlivých látok do nášho tela, ktoré môžu spôsobiť chronické ochorenia. Ľudia môžu prijímať mikroorganizmy mimoriadne rýchlo a efektívne cez sliznice. Okrem pravidelnej ústnej hygieny môže byť pre celé telo prospešný aj zdravý mikrobióm v našich ústach. M33+ obsahuje antioxidanty, dôležité bioaktívne rastlinné látky a enzýmy, ktoré môžu posilniť imunitný systém.
Čím je M33 + výnimočný?
Jedinečné zloženie M33+ je prispôsobené citlivým organickým procesom a potrebám nášho tela. Vybrané prísady sa šetrne fermentujú počas jedného roka. Počas tohto procesu fermentácie sa vytvárajú cenné stopové prvky (napríklad vitamíny A, E), ako aj prírodné antioxidanty, ktoré chránia telo pred oxidačným stresom.
Viac z kategórie
Žiadne komentáre
22 €
Nový komentár