Lekárska veda o veľmi účinnom liečení a predchádzaní chorôb pomocou živín urobila za posledných 30 rokov nesmierne pokroky. Tieto poznatky sú však väčšinou roztrúsené v špeciálnych odborných časopisoch, ktoré sú málo čítané, takže väčšina praktických lekárov o nich ani nevie. Autorka tejto publikácie vyštudovala lekársku fakultu, získala vedeckú hodnosť z biológie a biochémie a špecializovala sa na ortomolekulárnu medicínu. Ortomolekulárna medicína lieči živinami, t.j. látkami obsiahnutými v ľudskom tele. Nedostatok niektorých látok vyvoláva určitú chorobu. Z tohto hľadiska je zloženie potravy rovnako dôležité pre chorého človeka, ako aj pre zdravého.
Autorka napísala túto knihu pre lekárov, ale napísala ju tak zrozumiteľne, aby ju mohli úspešne používať aj samotní chorí ľudia.
„Sme presvedčení, že ak budú dodržiavané stravovacie zásady predložené v tejto knihe, dosiahne sa na ich základe omnoho väčší prínos pre zdravie ľudstva než z čohokoľvek iného v doterajšej jeho histórii."
Dr. Currier z akadémie výživy v USA
Žiadne komentáre
10,20 €
Nový komentár